NOLLAPELI SIELLÄ, NOLLAPELI TÄÄLLÄ
Tiistai, 01 Kesäkuu 2021 09:16

RL1

Rautaliigan toinen kierros tarjosi varsin tiiviitä puolustuksia, sillä kahdeksassa pelissä pelattiin nollapeli. Muuten ei oikeastaan ollut mitään uutta auringon alla. Kaarirakennus tulee ja jyrää. Illan kovimmat yllärit tarjosivat LB ottamalla 0-0:n Wilmertiltä ja Alapiha teki samoin Canarian kanssa. Ensi viiikolla pelataan tiistaina tynkäkierros klo 19.00 alkaen.

Kaarirakennus  12 PTS

Ei mitään uutta taivaan alla. Kaksi peliä kaksi 9-0 voittoa. Kaarirakennus ei jättänyt vastustajilleen jossittelun paikkoja. Wilmerttiä vastaan Kaari johti 2-0 kahdeksan minuutin jälkeen Paavo Paasosen osumilla. Sen jälkeen Wilmert murjottiin kanveesiin. LB:tä vastaan sama ralli jatkui. Alku oli identtinen 8 minuuttiin 2-0 ja homma pakettiin. Illan maalirohmu Kaarella oli kuka muukaan kuin Tatu Vihavainen viidellä maalilla

Canarian Pallo 10 PTS

Canarian kierros noudatteli aikalailla samaa uraa kuin viime viikolla. Ensin vastassa oli Alapiha. Canarialla oli hieman vaikeuksia päästä paikoille ja harvat mahdollisuudet tuhrittiin. Myös omaan päähän alkoi tulla jo tilanteen poikasia, mutta eipä Alapihakaan maalia saanut tiiviin Canaria puolustuksen läpi. Kun kumpikaan ei onnistunut pinnat jakoon 0-0 lukemin. Toisessa pelissä kuparinen saatiin jo rikkikin Eemil Haimilahden osumalla pienestä kulmasta. Canarian pelitapa vaatii sen että saadaan yksi eteen, sillä sen jälkeen vastustajan on vaikea tehdä mitään. Sen sai kokea Hazard kun Canaria ei antanut hippaaa ja pallon pidolla Hazardilta syötiin eväät pois. Myös Heikki Hyvärinen sai maalitilinsä auki pyssyttmällä todellisen ranteen murtajan ohi Jukka Hokkasen.

Nejään ekaan peliin ei ole Canarian puolustusta yllätetty. Kuinkahan kauan tätä voi jatkua...?

Fc Probba 9 PTS

Probba jatkoi vahvaa virettään. aikaisempina kesinä joukkueella on ollut alkukaudesta aina käynnistymisvaikeuksia, mutta nyt niistä ei näytä olevan tietoakaan. Ilta alkoi todellisella jännärillä Lost Causea vastaan. Probba karkasi ensin parin maalin johtoon, mutta Lost Cause tausoitti. Probba eteen Lost Cause rinnalle. Tässä kohtaa oli pelikellossa enää noin minuutin verran jäljelä, ja näytti että pinnat menevät jakoon, mutta vielä mitä Probban Oliver Tuhkanen kävi sipaisemassa viimeisellä minuutilla voittomaalin ja kolme pinnaa Probballe. Toisesta pelistä päästiinkin vähän köykäisemmin kun vastassa oli Gather. Gather antoi kyllä hyvän vastuksen, mutta Probba oli kook aika kuskin penkillä, eikä antanut Gatherin yllättää. Stabiili 6-0 voitto.

Taloasema 9 PTS

Ihan ei vielä ole Taloaseman peli uomissaan. Toki heidän otteluohjelmansa on ollut todella kova tähän asti. Eilen tuli kaksi niukkaa maalin voittoa. Ensin 1-0 voitto Red Horsesta. Peli oli todella tasainen ja paikkoja siunaantui molemmille varsin tasaiseen tahtiin. Maaleja ei vain meinannut tulla milllään. Lopulta 31 minuutin tahkoamisen jälkeen Taloasema sai palkintonsa kun Juuso Korhonen teki maalin ja kolme pinnaan Taloasemalle. Toisessa pelissä Nähtiin sitten maaleja molempiin päihin kun vastaan tuli Urho. Taloasema joutui jahtaamaan peliä ensimmäisen jakson kun Urho meni kahdesti johtoon. Ensimmäisen kuittasi Jere Lauha upealla BackHammer maalilla ja toisen kuittasi Juuso Kuronen. Toisella jaksolla nähtiin vielä yksi Taloaseman onnistuminen kun Janne Poikselkä onnistui ja Taloasemalle 3-2 voitto. Maalilla Pasi Korhonen oli eilen myös mies paikallaan.

Urho 6 PTS

Ei jatkunut Urhon lento viime viikolta. Ensin 2-3 tappio Taloasemalle ja Tappio myös Red Horselle 1-4. Taloasemaa vastaan Urho taisteli hyvin mukana, ja tasurikaan ei olisi vääryys ollut. Red Horsea vastaan ei sitten enää oikein paukkuja jäänyt ja tyytyminen oli tappioon tällä kertaa. Vastukset olivat kuitenkin kovia. Utta matoa koukkuun.

Red Horse 6 PTS

Voitto ja tappio. Ensin tuli kirvelevä 0-1 tappio Taloasemale, mutta hyvitys tuli toisessa pelissä. Red Horse oli sisuuntunut ja vaikka vaikeuksia tulikin kohdalle hoiti Red Horse vajaallakin Urhon todella hyvällä esityksellä. Olli kIlpeläinen otti joukkueensa reppuselkään iskien hatullisen maaleja ja kolme pinnaa Red Horselle tästä.

Hazard 6 PTS

Perus ilta Hazardille. Voitto ja tappio. Ensin Hazard kaatoi Alapihan 2-1. Pelissä ei paikoilla juhlittu ja Hazard käytti ne vähäiset paremmin hyväkseen. Toisessa matsissa Canariaa vastaan Hazard ei päässyt enää oikein paikoille ja kun Canaria pääsee johtoon hankalaa heidän läpi on murtautua. Hazardin oli tyytyminen tappioon 0-2

Lähemäki BAR 4 PTS

Kaksijakoinen ilta keltapaidoille. Ensin hieno 0-0 taistelu Wilmerttiä vastaan. Maalilla Jouni Lahtinen tylsytti Wilmertin pelin ja LB:kin sai pari laatu paikkaa, mutta nyt ei vain uponnut Kuitenkin pinna oli hyvä suoritus tästä taistosta. Toisessa pelissä sattui valitettava työtapaturma Kaarirakennusta vastaan. Kaari tuli jyräsi ja voitti 0-9. Kaikesta huolimatta LB:n kausi on oikein hyvillä urilla tässä kohdin.

Fc DOM 3 PTS

Huilissa

Lost Cause 3 PTS

Ensimmäisellä kierroksella Lost Cause kohtasi kaksi isointa, nyt oli aika aloittaa kausi kunnolla. Tuloksena olikin voitto ja niukka tappio. Ilta alkoi Gatheria vastaan ja se sujuikin varsin mallikkaasti. Lost Cause otti 2-0 johdon kymmenessä minuutissa, ja sen jälkeen vain rullailtiin ja haettiin yhteispeliä. Se tuotti vielä 4 kaappia lisää ja 6-0 voiton. Toisessa pelissä vastassa oli Probba. Peli oli alltoilua päästä päähän ja Lost Cause nousi vielä pisteen syrjään kiinni, mutta viimiesellä minuutilla pinna karkasi ja tuloksena kirvelevä 3-4 tappio.

Alapiha 1 PTS

Alapiha avasi kautensa eilen. Ja ensimmäinen peli  olikin varsin mukiin menevä avaus. Canariaa vastaan Alapiha oli jopa pelin päällä, mutta viimiestely ei vielä toiminut. Tästä huolimatta pinna avauksesta oli hyvä suoritus. Toisessa pelissä Hazardia vastaan Alapiha oli hyvin mukana koko matsin, mutta askeleen jäljessä ja Hazard oli maalilla parempi 1-2 lukemin. Hyvä esitys ensimmäiseksi kierrokseksi Alapihalta.

Wilmert 1 PTS

Myös Porkkanat aloittivat kautensa eilen, ja pientä alkukankeutta olikin havaittavissa. LB:tä vastaan Wilmert vei peliä mutta maalinteko ei onnistunut. Tyytyminen oli 0-0 tasuriin. Toisesta pelistä ei jäänyt kiikkustuoleihin muisteltavaa. Kaari hoiti porkkanat tylysti 0-9. Ensi viikolla Wilmert tulee vahvempana takaisin.

Fc Vaihtopenkki  0 PTS

Huilissa

Gather 0 PTS

Gather hakee edelleen onnistumisia. Eilenkin tuli kaksi tappiota. 0-6 ja 0-5. Gatherin peli kuitenkin ottaa askelia eteenpäin ja he alkavat löytää omaa ideaansa pallollisessa pelissä. Yrityksestä homma ei ainenkaan jää kiinnni, ja se palkintokin tulee varmasti jossain vaiheessa.