RAUTALIIGA ON TÄÄLLÄ TAAS!
Tiistai, 25 Toukokuu 2021 07:07

 

RL Kaarimv

 

Eilen kesä todalla alkoi kun Rautaliiga valtasi hänskin vihreän verran. Kaikkien kavoilla paistoi leveä hymy kun pitkä odotus tuli päätökseen ja pelit vihdoin alkoivat. Rautaliigassa on mukana siis 14 joukkuetta, jotka kohtaavat kaikki toisensa kertaalleen. Sen jälkeen jakaudutaan 7 joukkueen Liigaan ja Divariin. Nämä sarjat pelataan sitten kaksinkertaisina koitoksina. Itse pelit olivat suht tasaisia kautta rantain muutamat ottelut repesivät toki. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja ensi viikolla saadaan Wilmert ja Aapihakin mukaan peleihin.

 

TULOKSET

 
1 24.05.2021 18:00 h   Gather -   0 - 3
1 24.05.2021 18:00 h   - Red Horse   3 - 2
1 24.05.2021 18:40 h   Gather -   0 - 6
1 24.05.2021 18:40 h   -   1 - 3
1 24.05.2021 19:20 h   -   10 - 0
1 24.05.2021 19:20 h   - Red Horse   1 - 2
1 24.05.2021 20:00 h   Vaihtopenkki -   0 - 4
1 24.05.2021 20:00 h   -   9 - 0
1 24.05.2021 20:40 h   -   4 - 1
1 24.05.2021 20:40 h   -   0 - 1
1 24.05.2021 21:20 h   Vaihtopenkki -   0 - 1
1 24.05.2021 21:20 h   -   2 - 1
 
 

 

Urho 6 PTS  

Urho aloitti kautensa todella stabiililla esityksellä. Vastustajat eivät olleet aivan kärkipäähän pedattuja joukkueita, mutta Urho näytti heti alusta alkaen että homma toimii. Maaleja syntyi liukuhihnalta ja puolustus sai olla suht rauhakseen. Siitä kertoo että maalilla pelannut antti Pajunen sai itselleen helpot nollat. Hyökkäyspäässä tehot jakautuivat varsin monelle pelaajalle, mutta ylitse muiden nousi eilen Jussi "Van Nistelrooy" Sinkko viidellä maalillaan. Ensimmäisessä pelissään Urho siis kaatoi Gatherin 6-0 ja DOM:n 10-0.

 

Kaarirakennus 6 PTS

Uusi kausi ja Kaarirakennus se vain jatkaa siitä mihin viime kauden lopetti. ainut ero että nyt Kaari ei ole kärkipaikalla. Tulokset olivat silti murhaavia. Kausi alkoi Lost Causea vastaan ja tuloksena oli todella stabiili 9-0 voitto. Kun tämä lämmittely oli ohi vastaan tuli Taloasema. Viime kauden ykkönen ja kakkonen kohtasivat ja peli olikin varsin tasokasta. Ensimmäinen jakso oli varsin tunnustelevaa ja molemmat keskittyivät oman pelin uomiin saamiseen. Jaksolla nähtiin yksi maali, ja sen teki Kaaren viimekauden maalikuningas Tatu Vihavainen. Vihavainen lisäsi johdon kahteen maaliin. Sitten nähtiin minuutin sisään kaksi maalia kun Vihavainen teki hatullisen täyteen ja Taloaseman ainokaisen Teki Iiro "Kapteeni" Memonen. Taloasema koitti viritellä kiriä, mutta maalin teki enää Kaari. Illan tähti oli Tatu Vihavainen 7 maalillaan.

 

Canarian Pallo 6 PTS

Canaria näytti eilen millä eväillä kauteen tullaan lähtemään. Canaria pitää palloa ja puolustaa omaa päätään tiiviisti. Kausi alkoi vaihtopenkkiä vastaan ja debytantit antoivatkin Canarialle varsin hyvän vastuksen. Nuoret miehet juoksivat repivät, raastoivat ja taistelivat, mutta Canaria piti kiinni omasta pelistään ja palkintoja alkoi tippua vähitellen. Aleksi Rossi pyssytti Canarian avausmaalin tarkalla kudilla alakulmaan. Toisella jaksolla johto tuplaantui kun Eetu Lahtinen täräytti pallon komeasti sinne missä mummo säilyttää hillopurkkejaan. Lopulta Canarialle 4-0 voitto, mikä vastasi tapahtumia varsin hyvin. Toisessa pelissä vastassa oli Probba ja tämä peli oli juuri sellainen kun osattiinkin odottaa. molemmat puolustivat todella tiiviisti ja maalipaikoille ei päässyt oikein kumpikaan. Lopulta tähänkin peliin se maali saatiin kun Canaria onnistumisen sai ottelun viimeisellä minuutilla. 1-0 voitto ja matka kohti Liigaa otti isot harppaukset eteenpäin.

 

Fc Hazard 3 PTS

Hazardin kausi alkoi voitolla ja tappiolla. Kauden käynnisti todellinen OG ottelu LB:tä vastaan. Hazardin kesän ensimmäinen maali oli varsin mielenkiintoinen tapaus kun Toni Hokkanen puski pallon maaliin mahallaan maaten ja ei ollut kaukana etteikö Tonilta potkaistu päätä tilanteessa irti. Mutta maali kun maali ja se vapautti Hazardin lentoon. Hazard piti LB:n kurissa ja hyökkääminen oli yllättävänkin tehokasta. Onnistumisia tuli yhteensö kolme kappaletta, ja kun omiin päästää yhden sillä irtoaa voitto. Toisessa pelissä tiukka taistelu Red Horsen kanssa tuotti valitettavasti tappion 1-2 lukemin. Red Horse oli paikoistaan tehokkaampi ja Hazardin oli tyytyminen niukkaan tappiooon. kuitenkin vaikka pinnoja tuli vain kolme näytti Hazard olevan hyvällä jalalla liikkeellä jo heti kauden alkuun. muutama samanlainen esitys ja Hazard kolkuttelee Liigan portteja.

 

Red Horse 3 PTS

Come back joukkueen kausi ei alkanut aivan sillä tavalla kuin pojat ehkä olisivat toivoneet. Ensin tuli tappio LB:lle 2-3. Red Horsen kohtaloksi koitui heikko ensimmäinen jakso jonka jälkeen he olivat 0-3 takana. Toisen jakson painostus ei aivan riittänyt vaikka Olli Kilpeläinen kahdesti kavensikin. Hyvitys tulikin sitten toisessa ottelussa Hazardia vastaan. Pari maalia ensimmäiselle jaksolle, ja toiselle sitten liinat kiinni. Hazard onnistui kerran ja se riitti Red Horselle kolmeen pisteeseen.

 

Probba 3 PTS

Ei tullut mitään yllättävää tältäkään suunnalta. Vaikka pelaajat vaihtuvat pelitapa ja tyyli pysyvät. Tiivis puolustus ja armoton taistelu. Siitä palkittiin eilen kolmella pisteellä. Canariaa vastaan tasapeli ei olisi ollut vääryys, mutta taipuminen oli tappioon viimeisen minuutin takaiskun takia. Toisessa pelissä Vaijtopenkkiä vastaan sama raastava taistelu jatkui. Tämäkin peli oli todella tasaista, mutta nyt Probba sai kuin saikin maalin aikaiseksi juuri ennen taukoa. Probba toki teki oman hommansa vaikeaksi joutuen vajaalle viimeiselle kympille Patrick Campelin hölmöiltyä itsensä katsomoon. Probba kuitenkin kesti ja palkintona oli 3 pinnaa ja hyvä startti kauteen.

 

Lähemäki BAR 3 PTS

LB vastasi kierroksen paukusta yllättäen Red Horsen 3-2. Tiiviisti ja uhrautuvasti puolustava LB iski paikoistaan ja oma pä kesti myllytyksen tarpeeksi laadukkaasti. Loput hoiti tuttuun tapaan herra Lahtinen. Hazardia vastaan puhti ei ihan enää riittänyt ja tuloksena oli 1-3 tappio. LB otti varsin oman näköisensä alun kauteensa..

 

Taloasema 3 PTS

Kausi alkoi heti ultimaattisella testillä kun vastassa oli Kaarirakenus. Ottelu meni vielä hieman tuntuman hakemiseen, mutta siitä huolimatta esitys oli varsin mukiin menevä, eikä tulosta tarvitse hävetä yhtään. Lost Causea vastaan oli pojilta vähän jo mehut lopussa, mutta rautainen rutiini riitti 2-1 voittoon. Iiro Memonen oli aivan huikeassa vireessä iskien Taloaseman molemmat maalit. Ja kun tolppien väliin värvätty Pasi Korhonen oli mies paikallaan niin se riitti kauden avaus pinnoihin.

 

Fc DOM 3 PTS

DOM aloitti kautensa ottaen voiton päävastustajastaan Gatherista todella dominoivalla esityksellä 3-0 lukemin. DOM pelasi fiksusti ja puolusti tiiviisti. Siitä palkintona olivat 3 maalia ja seurahistorian ensimmäinen nollapeli MIkko Kivistön torjumana. Toisessa peissä Urhoa vastaan tulii pieni ulospuhallus. Tukkaan tuli 0-10, mutta DOM uskalsi pelata rohkeasti oman näköistän peliä ja tämä tasonmittaus tullaankin varmasti käyttämään oman pelin hiomiseen että Divarissa ollaan sitten valmiita urotekoihin.

 

FC Vaihtopenkki 0 PTS

Varsin pirteät esitykset Debytantti joukkueelta. Nuoret miehet tulivat MAHL peleihin intoa ja asennetta täynnä. Vauhtia riitti vaikka muille jakaa. Kierrokset olivat korkealla ja vastustajina olivat sellaiset joukkueet jotka eivät pahemmin taka-askelia ottaneet. Ensimmäisessä pelissä tappio tuli Canarialle 0-4. Toisessa pelissä Probbaa vastaan omaa päätä saatiin paremmin tilkittyä, mutta tehot jäivät vielä uupumaan. Vaihtopenkillä oli hyvä sauma tehdä seuran avausmaali ja ottaa piste kun he saivat myllyttää ylivoimalla viimeisen kympin. Palkinto jäi vielä ottamatta, mutta kunhan pelejä tulee lisää niin maaleja ja pisteitä alkaa varmasti tippumaan.

 

FC GATHER 0 PTS

Ei alkanut Gatherin urakka kovin ruusuisesti. ensimmäisessä pelissä tappio DOM:lle 0-3. Homma alkoi toisessa pelissä Urhoa vastaan luistaa jo paremmin vaikka tulos olikin napsun rumempi. Gatherin peli varmasti kehittyy ja tulosta alkaa jossain kohdin väkisinkin tulla.

 

Lost Cause 0 PTS

Lost Cause aloitti kautensa kahdella ikävimmällä pelillä kun he kohtasivat Kaaren ja Taloaseman. Kaarirakennusta vastaan ei ollut mitään palikoita, mutta se antoi aikaa kerätä tuntumaa. toiseen peliin taloasemaa vastaan oltiinkin sitten paljon valmiimpia ja lähellä yllätys olikin. Taloasema teki pari eteen ja Lost Cause onnistui kerran. Aika loppui kesken ja kiri jäi piippuun. Tuosta on kuitenkin hyvä jatkaa uusiin koitoksiin.

 

Alapiha 0 PTS

Huilissa

 

Wilmert 0 PTS

Huilissa