KESÄKAUSI ALOITETAAN KAUKALOFUTIS SARJALLA
Keskiviikko, 21 Huhtikuu 2021 08:27

RAUTALIIGA21

 

Rajoitustoimet hieman höllentyvät ja se mahdollistaa meille kesäkauden avaamisen. Avauslajina tulee toimimaan kaukalofutis sarja. Sarja pelataan Urskin kaukalossa 1+3 joukkuein. Rosterissa saa peliä kohti olla pelaajia 1+6. Rosterin kokonaismäärää ei ole rajoitettu, mutta 1+6 per peli

Sarjamuoto ja säännnöt tarkentuvat hieman lähempänä, mutta joukkueelle tulee sarjan aikana noin 10 ottelua 2-3 peliä per pelipäivä.

Sarja on kaikille avoin

Ilmoittautuminen aukeaa nyt ja sarja pyritään avaamaan heti vapun jälkeen toukokuun ensimmäisellä viikolla,  joten ilmoittautumiset tulee olla sisässä 28.4 mennessä.

Hinta 50€/joukkue.

 

 

Osallistuvilla pelaajilla tulee olla MAHL rekkari hoidettuna asiasta infotaan vielä erikseen ilmoittautuneita joukkueita.

 

Sarja pelataan läpi ennen Rautaliigan alkua

 

 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

 

 

Myös Tennis Kurko ottaa varaslähdön pelihin toukokuun puolella ja sarja käynistellään jo mukaan ilmoittautuneiden pelaajien kesken. Mukaan toki pääsee vielä lennostakin, mutta suotavaa olisi ilmoittautua jo ennakkoon.

 

Ilmoittautumiset Jalkapallon Rautaliigaan ja salibandyn kesäsarjaan ovat myös hyvässä vauhdissa, ja etenkin Salibandyssä paikat alkavat olla jo vähissä. Olkaahan nopeita ennen kuin paikat loppuvat kesken.

 

Lisätietoa sarjoista löytyy jokaisen lajin omalta sivulta

 

 

ILMOITTAUTUMINEN 

Jalkapallo: TÄSTÄ

Salibandy: TÄSTÄ

Tennis: TÄSTÄ

NHL Turnaus TÄSTÄ

 

Lisätietoja:

Salibandy

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

044 9857242

Jalkapallo/Tennis

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

044 9857929