ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE 2021 ON ALKANUT
Perjantai, 09 Huhtikuu 2021 06:08

MAHL Merkki logo taustan sininen

Ilmoittautuminen kesän sarjoihin on nyt auki. Mukana on vanhat tutut jalkapallo salibandy ja tennis. Muista lajeista ja tapahtumista ilmoitellaan myöhemmin. Ilmoittautuinen noihin kolmeen lajiin starttaa siIs nyt ja ilmoittautumisia pidetään auki vähintään toukokuun puoleenväliin asti. Sarjat pyritään aloittamaan heti kun rajoitukset antavat mahdollisuuden aloittaa pelit. Sarjojen osalta pelimäärät ja hinnat tietysti määräytyvät joukkuemäärien ja mahdollisten rajoitustoimien mukaan. Jos sarjat jäävät kesken jne niin joukkueille kompensoidaan osallistumismaksuja, jos se on aiheellista.

 

Jalkapallo Rautaliiga | 1000€ (14-16 joukkuetta )

- Tasonmittaus ja sen jälkeen Liiga ja Divari

- Ei lisenssipelaajia(B-Junnut ja siitä alspäin sallittuja)

- Otteluita 20-25 per joukkue (riippuen joukkuemäärästä)

- Pelipaikkana Hänski


SALIBANDY | 850€ (6-8 joukkuetta )

- Runkosarja ja Play offit

-Lisenssipelaajat sallittuja sarjatasosta riippumatta. Lisenssipelaajiksi lasketaan kaikki kaudella 2020-2021 salibandyliiton alaisia otteluita pelanneet pelaajat

 -Joukkueessa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi, eikä vuonna 1981 tai aiemmin syntyneitä lisenssipelaajia (40v -sääntö).

-Lainavahdin käyttä MAHL salibandyssä on sallittua.

- Otteluita 11-17 per joukkue(riippuen joukkuemäärästä)

- Pelipaikkana Rantakeidas

 

Tennis | 15€

- Ilmoittautuneista pelaajista luodaan oma sarja, otteluohjelman laati MAHL, pelijärjestys voi olla muuta kuin ohjelmassa, runkosarjapelit tulee pelaajien hoitaa keskenään (sopia aika, paikka ja ilmoittaa tulos).

- Runkosarjan jälkeen pelataan erillinen finaalipäivä kesällä muodostuneen rankingin mukaisesti. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto paras kolmesta (kotipelaaja aloittaa syöttäjänä), lopputulos voi olla 6-0, 6-1, 6-2, 6-3, 6-4, 6-5 (tiebreak -voitto = 6-5).

- Pisteet:

Voitto 2 PTS

Häviö 0 PTS

Häviö tiebreakilla 1 PTS

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN 

Jalkapallo: TÄSTÄ

Salibandy: TÄSTÄ

Tennis: TÄSTÄ

 

Lisätietoja:

Salibandy

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

044 9857242

Jalkapallo/Tennis

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

044 9857929