MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat ry. on yhteisö, joka luo puitteet ja tarjoaa mahdollisuuden harrastaa aktiivista liikuntaa sen eri lajimuodoissa.

 

MAHL on toukokuussa 2008 perustettu Mikkeliläinen rekisteröity urheiluseura. MAHL:n perusajatus on koota aktiivisten seuratoiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden yhteisö, joka luo puitteet harrasteliigoille Mikkelin talousalueella. MAHL tarjoaa urheiluseuroille, työporukoille tai vaikka kaveriporukoille mahdollisuuden harrastaa haluamaansa joukkuelajia kilpatoiminnan omaisesti liiemmin hermoja rasittamatta. Tavoitteena on että MAHL:n järjestämissä liigoissa joukkueelta odotetaan vain pelipaikoille ilmestymistä, kaiken muun hoitaa MAHL.

 

MAHL:n historia alkaa tammikuusta 2008, jolloin muutamat seuratoiminnoissa mukana olleet henkilöt päättivät herättää vanhan ajan korttelitoiminnan nykyaikaisin uudistuksin. Perusidea oli saada aktiiviset liikkujat saman toimijan alle, jolloin perinteiset viikkoharjoittelut pystyttiin yhdistämään puolittaiseen kilpailutoimintaan, mutta ilman raastavia pelimatkoja. Nykymahdollisuuksien, eli käytännössä sosiaalisen median kehittymisen johdosta pääpainopiste liikunnan ohella oli tilastoissa, sekä informaatiokulussa. Ajoittain on tullut havaituksi, että itse pelit ovat jopa pienemmällä painolla kuin esimerkiksi tilastot ja pelitarinat.

 

MAHL on kasvanut vuosien saatossa Mikkelin alueen suurimmaksi moniliikuntaseuraksi, kun mitataan harrastajien määrää, sekä liikuntasuoritteita vuositasolla. Kuvaavaa toiminnalle on, että MAHL on ollut 95%:sti harrastajarahoitteista. Yksi tärkeimmistä, jopa seurasääntöihin kirjatuista asioista on, ettei MAHL osallistu politiikkaan, eikä ota kantaa uskonnollisiin asioihin. MAHL on nykyisellään eturivissä kehittämässä "Harrasteliikunnan elinkaari" -toimintaa, jossa se on saanut valtakunnallista näkyvyyttä Suomen Jääkiekkoliiton jäsenseurana. Vuodesta 2013 alkaen MAHL on myös Suomen Palloliiton, sekä Suomen Salibandyliiton jäsenseura.

 

Suurimmat tulevaisuuden suunnitelmat jo käynnissä olevien toimien edelleen kehittämisen ohella ovat nuorisoliikunnassa. Paljon kiitosta saanut Korttelitoiminta pyritään laajentamaan eri lajien piiriin yhdessä Mikkelin alueen aktiivisten junioriseurojen kanssa. 

 

"MAHL liikuttaa massoja"

 

Pj.Pasi Pippuri (13.11.2014)

 

 

MAHL - Yhteystiedot

 

Mikkelin alueen harrasteliigat ry. - MAHL

Savilahdenkatu 2 B 23

50100 MIKKELI

pasi(at)mahl.fi

 

Hallitus 29.10.2021 - seuraava vuosikokous (syksy 2022)

Puheenjohtaja: Pasi Pippuri

Varapuheenjohtaja: Tuomas Anttonen

Sihteeri: Mika Pippuri

Hallituksen jäsen: Atte Ojanen

Hallituksen jäsen: Juhani Kortelainen

Hallituksen jäsen: Samu Myyryläinen

Hallituksen jäsen: Tommi Häyrinen

 

Hallituksen ulkopuolinen henkilö: Elina Purhonen - Toiminnanjohtaja

 

 

             
             
             
       

 

 

UUSIMMAT MAHL UUTISET

Prev Next

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ JÄÄKIEKON RU…

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ JÄÄKIEKON RUNKOSARJAA

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ J&Aum...

21 Hel 2024

Lue Lisää

+40 JÄÄKIEKON PMT 29.3.2024

+40 JÄÄKIEKON PMT 29.3.2024

+40 JÄÄKIEKON PMT 29.3.2024 ...

12 Hel 2024

Lue Lisää

PUUMALIIGAN RUNKOSARJA LOPPUSUORALL…

PUUMALIIGAN RUNKOSARJA LOPPUSUORALLA, SHARKS JATKAA ILMAN TAPPIOTA

PUUMALIIGAN RUNKOSARJA LOPPUSUORALLA, ...

04 Hel 2024

Lue Lisää

VIIMEINEN KUUKAUSI KÄYNTIIN MIESTEN…

VIIMEINEN KUUKAUSI KÄYNTIIN MIESTEN SALIBANDYN RUNKOSARJASSA

VIIMEINEN KUUKAUSI KÄYNTIIN MIEST...

01 Hel 2024

Lue Lisää

VÄHIIN KÄY ENNEN KUIN LOPPUU, ESE K…

VÄHIIN KÄY ENNEN KUIN LOPPUU, ESE KIINNI VIIMEISESSÄ PLAYOFF PAIKASSA

VÄHIIN KÄY ENNEN KUIN LOPPUU...

01 Hel 2024

Lue Lisää