MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat ry. on yhteisö, joka luo puitteet ja tarjoaa mahdollisuuden harrastaa aktiivista liikuntaa sen eri lajimuodoissa.

 

MAHL on toukokuussa 2008 perustettu Mikkeliläinen rekisteröity urheiluseura. MAHL:n perusajatus on koota aktiivisten seuratoiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden yhteisö, joka luo puitteet harrasteliigoille Mikkelin talousalueella. MAHL tarjoaa urheiluseuroille, työporukoille tai vaikka kaveriporukoille mahdollisuuden harrastaa haluamaansa joukkuelajia kilpatoiminnan omaisesti liiemmin hermoja rasittamatta. Tavoitteena on että MAHL:n järjestämissä liigoissa joukkueelta odotetaan vain pelipaikoille ilmestymistä, kaiken muun hoitaa MAHL.

 

MAHL:n historia alkaa tammikuusta 2008, jolloin muutamat seuratoiminnoissa mukana olleet henkilöt päättivät herättää vanhan ajan korttelitoiminnan nykyaikaisin uudistuksin. Perusidea oli saada aktiiviset liikkujat saman toimijan alle, jolloin perinteiset viikkoharjoittelut pystyttiin yhdistämään puolittaiseen kilpailutoimintaan, mutta ilman raastavia pelimatkoja. Nykymahdollisuuksien, eli käytännössä sosiaalisen median kehittymisen johdosta pääpainopiste liikunnan ohella oli tilastoissa, sekä informaatiokulussa. Ajoittain on tullut havaituksi, että itse pelit ovat jopa pienemmällä painolla kuin esimerkiksi tilastot ja pelitarinat.

 

MAHL on kasvanut vuosien saatossa Mikkelin alueen suurimmaksi moniliikuntaseuraksi, kun mitataan harrastajien määrää, sekä liikuntasuoritteita vuositasolla. Kuvaavaa toiminnalle on, että MAHL on ollut 95%:sti harrastajarahoitteista. Yksi tärkeimmistä, jopa seurasääntöihin kirjatuista asioista on, ettei MAHL osallistu politiikkaan, eikä ota kantaa uskonnollisiin asioihin. MAHL on nykyisellään eturivissä kehittämässä "Harrasteliikunnan elinkaari" -toimintaa, jossa se on saanut valtakunnallista näkyvyyttä Suomen Jääkiekkoliiton jäsenseurana. Vuodesta 2013 alkaen MAHL on myös Suomen Palloliiton, sekä Suomen Salibandyliiton jäsenseura.

 

Suurimmat tulevaisuuden suunnitelmat jo käynnissä olevien toimien edelleen kehittämisen ohella ovat nuorisoliikunnassa. Paljon kiitosta saanut Korttelitoiminta pyritään laajentamaan eri lajien piiriin yhdessä Mikkelin alueen aktiivisten junioriseurojen kanssa. 

 

"MAHL liikuttaa massoja"

 

Pj.Pasi Pippuri (13.11.2014)

 

 

MAHL - Yhteystiedot

 

Mikkelin alueen harrasteliigat ry. - MAHL

Savilahdenkatu 2 B 23

50100 MIKKELI

pasi(at)mahl.fi

 

Hallitus 29.10.2021 - seuraava vuosikokous (syksy 2022)

Puheenjohtaja: Pasi Pippuri

Varapuheenjohtaja: Tuomas Anttonen

Sihteeri: Mika Pippuri

Hallituksen jäsen: Atte Ojanen

Hallituksen jäsen: Juhani Kortelainen

Hallituksen jäsen: Samu Myyryläinen

Hallituksen jäsen: Tommi Häyrinen

 

Hallituksen ulkopuolinen henkilö: Elina Purhonen - Toiminnanjohtaja

 

 

             
             
             
       

 

 

UUSIMMAT MAHL UUTISET

Prev Next

ESE JA VIRVE KESÄLOMILLE, VÄLIERIEN…

ESE JA VIRVE KESÄLOMILLE, VÄLIERIEN PARIT SELVILLÄ

ESE JA VIRVE KESÄLOMILLE, VÄ...

12 Maa 2024

Lue Lisää

MINTTUSILMÄT SALIBANDY DIVARIN MEST…

MINTTUSILMÄT SALIBANDY DIVARIN MESTARI

MINTTUSILMÄT SALIBANDY DIVARIN ME...

10 Maa 2024

Lue Lisää

SAMMUNEET TÄHDET JA KONKURSSI LUNAS…

SAMMUNEET TÄHDET JA KONKURSSI LUNASTIVAT PAIKAT SUORAAN VÄLIERIIN

SAMMUNEET TÄHDET JA KONKURSSI LUN...

06 Maa 2024

Lue Lisää

SALIBANDYN RUNKOSARJA PAKETTIIN, PL…

SALIBANDYN RUNKOSARJA PAKETTIIN, PLAYOFFIT KÄYNTIIN

SALIBANDYN RUNKOSARJA PAKETTIIN, PLAYO...

29 Hel 2024

Lue Lisää

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ JÄÄKIEKON RU…

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ JÄÄKIEKON RUNKOSARJAA

YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ J&Aum...

21 Hel 2024

Lue Lisää